Vikend Izleti - Odmor Od Obaveza - Panturist d.d.
 • dvorci bavarske

  05.09.2018

  Dvorci Bavarske

  Garantiran polazak iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda!

  od

  1.480

  kn

Izaberite tip putovanja

Vikend izleti

Vikend putovanja predstavljaju idealni način da se odmorite od napornog poslovnog tjedna i napunite baterije za novi radni početak. Odmor od svakodnevnih obaveza i rituala zamijenite kratkim izletom koji će vas pripremiti za naredni tjedan. Dušu i tijelo možete odmoriti na razne načine, ovisno o tome što više volite.

vikend izleti

Ako ste sportski tip i volite hodati i planinariti, preporučujemo vam da posjetite jedno od brojnih popularnih planinarskih odredišta. Boravak na svježem zraku najbolji je načinza čišćenje organizma. Ujedno poboljšava rad srca i olakšava disanje. Rezervirajte stoga vikend za boravak na otvorenom u najboljem društvu. Ako vas više opuštaju masaže i spa centri, preporučujemo vam da se za vikend uputite u Opatiju, koja je poznata po najboljim wellness centrima. Na raspolaganju vam stoje razne masaže koje su idealne za opuštanje svih mišića na tijelu. Možete se odlučiti i za opuštanje u jacuzziju ili pak izbaciti svu negativnu energiju u sauni. Ako poželite plivati u bazenu i to vam je omogućeno. No nije riječ o bazenu s običnom vodom, već s grijanom morskom vodom koja je zdravija od obične. Mogućnosti i načini na koje se možete opustiti u potpunosti su mnogobrojni. Odlučite se za ono što će najbolje pridonijeti vašem stanju i raspoloženju.

wellness vikend

Ako ipak vikend želite provesti u kontinentalnom dijelu Lijepe naše, preporučujemo vam terme Jezerčica nedaleko od Zagreba. Vrijeme koje planirate provesti u termama možete iskoristiti na razne načine: opustite se u unutarnjim bazenima s termalnom vodom. Na raspolaganju vam stoji i vježbanje u vodi pod vodstvom fizioterapeuta koje se odvija svakim radnim danom i to čak nekoliko puta na dan. Ako ste dio vikenda htjeli provesti u šetnji gradom ili obližnjim parkovima, u mogućnosti ste besplatno koristiti opremu za individualno nordijsko hodanje. Postignite ravnotežu i vratite tijelu potrebnu energiju uživajući na svježem zraku. Nakon toga, priuštite si neke od usluga koje nudi wellness centar: uživajte u opuštajućoj masaži nakon što ste većinu dana proveli na nogama ili se opustite u jacuzziju.

verona vikend izlet

Ako želite provesti vikend pun adrenalina i zabave, preporučujemo vam da vikend rezervirate za posjet popularnom zabavnom parku, Gardalandu, s usputnim stajalištima u Padovi i Veroni. U Gardalandu možete uživati na više od 30 atrakcija uz poznate rollercoastere poput Blue tornado, Mammut, Raptor i mnogedruge. Gardaland vodi brigu i o najmlađim posjetiteljima; za njih su tu zabavneatrakcije poput Fantasy land i Prezemollo land. Izvodi se veliki broj show programa – cirkus Madagascar, Magic show i sl. Uživanje cjelokupne obitelji na samom početku je zagarantirano jer Gardaland je mjesto zabave, adrenalina, magije i avanture! Organizirani posjet Gardalandu obuhvaća i posjet Padovi i Veroni. Grad Romea i Julije nudi brojne mogućnosti; od shoppinga u popularnim trgovačkim centrima, preko šetnje poznatim ulicama, do sudjelovanja i uživanja u prolasku karnevalske povorke najboljih maski! Za vrijeme posjeta Veroni svakako ne zaboravite posjetiti najveću turističku atrakciju, Julijinu kuću i slavni balkon. Osim toga, posjetite i najslavniji spomenik Veronsku Arenu koja predstavlja treći po veličini očuvani rimski amfiteatar. U Veroni su veoma zanimljive i njihove crkve koje su sagrađene kombinacijom raznih stilova.

Ako provodiš puno vremena na društvenim mrežama poprati nas na Facebooku i Twitteru.

Share Button

PRATITE NAS

Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.