Vikend Izleti - Odmor Od Obaveza - Panturist d.d.
 • Francuska_Deneb5

  06.01.2018

  Risoul – Deneb 4*

  od

  1840

  kn

 • crna gora ljeto

  29.12.2017

  Nova Godina u Budvi

  od

  1330

  kn

 • nova godina u krakowu

  29.12.2017

  Nova Godina u Krakowu

  od

  1090

  kn

 • Budimpesta3

  02.12.2017

  Advent u Budimpešti

  od

  450

  kn

 • prijestolnice dunava

  08.12.2017

  Prijestolnice Dunava – Beč, Budimpešta, Bratislava

  od

  1090

  kn

 • izleti za valentinovo

  30.11.2017

  Advent u Pragu – prosinac

  od

  790

  kn

 • prag

  23.11.2017

  LAST MINUTE Advent u Pragu – studeni

  od

  690

  kn

 • vienna_christmas

  02.12.2017

  Advent u Beču

  od

  670

  kn

 • beč advent

  15.12.2017

  Advent u Beču – 2 noćenja

  od

  1190

  kn

 • Risoul-skijanje

  06.01.2018

  Risoul – Antares 4*

  od

  2080

  kn

 • posjeti zagreb

  03.12.2017

  Advent u Zagrebu

  od

  140

  kn

 • risoul obiteljsko putovanje

  06.01.2018

  Risoul – Castor&Pollux 3*

  od

  1470

  kn

Izaberite tip putovanja

Vikend izleti

Vikend putovanja predstavljaju idealni način da se odmorite od napornog poslovnog tjedna i napunite baterije za novi radni početak. Odmor od svakodnevnih obaveza i rituala zamijenite kratkim izletom koji će vas pripremiti za naredni tjedan. Dušu i tijelo možete odmoriti na razne načine, ovisno o tome što više volite.

vikend izleti

Ako ste sportski tip i volite hodati i planinariti, preporučujemo vam da posjetite jedno od brojnih popularnih planinarskih odredišta. Boravak na svježem zraku najbolji je načinza čišćenje organizma. Ujedno poboljšava rad srca i olakšava disanje. Rezervirajte stoga vikend za boravak na otvorenom u najboljem društvu. Ako vas više opuštaju masaže i spa centri, preporučujemo vam da se za vikend uputite u Opatiju, koja je poznata po najboljim wellness centrima. Na raspolaganju vam stoje razne masaže koje su idealne za opuštanje svih mišića na tijelu. Možete se odlučiti i za opuštanje u jacuzziju ili pak izbaciti svu negativnu energiju u sauni. Ako poželite plivati u bazenu i to vam je omogućeno. No nije riječ o bazenu s običnom vodom, već s grijanom morskom vodom koja je zdravija od obične. Mogućnosti i načini na koje se možete opustiti u potpunosti su mnogobrojni. Odlučite se za ono što će najbolje pridonijeti vašem stanju i raspoloženju.

wellness vikend

Ako ipak vikend želite provesti u kontinentalnom dijelu Lijepe naše, preporučujemo vam terme Jezerčica nedaleko od Zagreba. Vrijeme koje planirate provesti u termama možete iskoristiti na razne načine: opustite se u unutarnjim bazenima s termalnom vodom. Na raspolaganju vam stoji i vježbanje u vodi pod vodstvom fizioterapeuta koje se odvija svakim radnim danom i to čak nekoliko puta na dan. Ako ste dio vikenda htjeli provesti u šetnji gradom ili obližnjim parkovima, u mogućnosti ste besplatno koristiti opremu za individualno nordijsko hodanje. Postignite ravnotežu i vratite tijelu potrebnu energiju uživajući na svježem zraku. Nakon toga, priuštite si neke od usluga koje nudi wellness centar: uživajte u opuštajućoj masaži nakon što ste većinu dana proveli na nogama ili se opustite u jacuzziju.

verona vikend izlet

Ako želite provesti vikend pun adrenalina i zabave, preporučujemo vam da vikend rezervirate za posjet popularnom zabavnom parku, Gardalandu, s usputnim stajalištima u Padovi i Veroni. U Gardalandu možete uživati na više od 30 atrakcija uz poznate rollercoastere poput Blue tornado, Mammut, Raptor i mnogedruge. Gardaland vodi brigu i o najmlađim posjetiteljima; za njih su tu zabavneatrakcije poput Fantasy land i Prezemollo land. Izvodi se veliki broj show programa – cirkus Madagascar, Magic show i sl. Uživanje cjelokupne obitelji na samom početku je zagarantirano jer Gardaland je mjesto zabave, adrenalina, magije i avanture! Organizirani posjet Gardalandu obuhvaća i posjet Padovi i Veroni. Grad Romea i Julije nudi brojne mogućnosti; od shoppinga u popularnim trgovačkim centrima, preko šetnje poznatim ulicama, do sudjelovanja i uživanja u prolasku karnevalske povorke najboljih maski! Za vrijeme posjeta Veroni svakako ne zaboravite posjetiti najveću turističku atrakciju, Julijinu kuću i slavni balkon. Osim toga, posjetite i najslavniji spomenik Veronsku Arenu koja predstavlja treći po veličini očuvani rimski amfiteatar. U Veroni su veoma zanimljive i njihove crkve koje su sagrađene kombinacijom raznih stilova.

Ako provodiš puno vremena na društvenim mrežama poprati nas na Facebooku i Twitteru.

Share Button

PRATITE NAS