Putovanja iz Osijeka - Panturist d.d.
 • magic-fountain-of-montjuic-barcelona-spain

  07.04.2019

  Jug Francuske i Barcelona

  Garantiran polazak!

  od

  3.990

  kn

 • Putovanje-Budimpešta-glavni-most

  16.02.2019

  Budimpešta

  450

  kn

 • tallin

  22.04.2019

  Zemlje Baltika

  Garantirano putovanje

  od

  5130

  kn

 • Kraków_shutterstock_366720338

  19.06.2019

  Poljska Tura

  od

  1580

  kn

 • sarajevo3_P_1306_fbb9fc81-51ad-41f3-a5e2-6773f3117474

  09.03.2019

  Dan žena u Sarajevu

  Polazak iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda!

  od

  395

  kn

 • ohrid-macedonia-orthodox-church

  19.06.2019

  Makedonija

  od

  1590

  kn

 • 17133539538_4ddcefdd25_b

  26.01.2019.

  Novi Sad i shopping u TC Promenada

  od

  90

  kn

 • carneval

  15.02.2019

  Karneval u Veneciji

  od

  750

  kn

Izaberite tip putovanja

Putovanja iz Osijeka

Panturist, najveći putnički prijevoznik istočne Slavonije, većinu svojih putovanja organizira s polascima iz Osijeka. U ponudi tako možete pronaći putovanje do austrijskih jezera te uživati na festivalu narcisa, putovanje na južnu Italiju i Siciliju, za dvorce Bavarske, Gardaland i sl.

austrijska jezera blog tekst

Austrijska jezera i Festival narcisa:
Na ovo putovanje kreće se iz Osijeka. Ono obuhvaća prijevoz turističkim autobusom, jedno noćenje s doručkom u hotelu s tri zvjezdice na području Salzkammerguta u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. U cijenu putovanja uključeni su troškovi organizacije i rezervacije, pratitelji putovanja te razgledavanja mjesta prema zadanom programu. Vožnja autobusom usmjerena je prema najljepšem i najstarijem mjestu Austrije, Hallstattu, koji se nalazi na obali istoimenog jezera. Hallstatt svojom ljepotom i jedinstvenim spojem prirode, arheologije i tradicije privlači posjetitelje iz različitih krajeva svijeta. Gradić je poznat i po posebnoj pučkoj arhitekturi kuća na kojima ne prevladava isključivo jedan stil, već je riječ o kombinaciji stilova poput romanike, gotike, baroka, ali i suvremenih stilova. Ovo područje jezera karakterizira poznata povijesna jezgra te nekadašnje aristokratsko ljetovalište te rezidencija Sissi i Franje Josipa I. Osim toga, na ovom je području i najljepša crkva koju svakako preporučujemo posjetiti. Nakon kratkog obilaska i slobodnog vremena predviđeno je noćenje kako bi se sutradan otišlo na Festival narcisa. Za glavno događanje rezervirana je Procesija figura od narcisa te Procesija brodova na jezeru Grundlsee. Procesije traju od ranog popodneva do kasnijih popodnevnih sati, stoga ćete bez žurbe moći popratiti sve događaje koji vas zanimaju.

južna italija blog

Južna Italija i Sicilija:
Četverodnevno putovanje iz Osijeka prema južnoj Italiji i Siciliji obuhvaća prijevoz turističkim autobusom te brodom, dva noćenja s doručkom na brodu u dvokrevetnim unutarnjim kabinama te četiri noćenja s doručkom u hotelima na našem putu. U cijenu su uključeni troškovi organizacije, osiguranje jamčevine i od odgovornosti, razgledi prema programu uz pratnju stručnog vodiča. Ovo putovanje preporučujemo svima onima koji se žele odmoriti na Catanijskoj rivijeri i uživati u pogledu s najvišeg europskog vulkana, a ujedno i najznačajnijeg simbola Sicilije. Prošetajte dugim pješčanim plažama i uživajte u razgovorima s ljubaznim domaćinima. Jedan dan rezerviran je za posjet Etni. Riječ je o vožnji na nadmorsku visinu od 1900 m, a otamo kreće uspon prema vrhu. Za uspon do visine predlažemo korištenje terenskih vozila ili gondole. No već na visini od 1900 m možete vidjeti prve kratere od kojih zastaje dah! Pitate se kako li je tek onda kad stignete do vrha? Odlučite se za ovo putovanje te istražite sami!

putovanja iz Osijeka

Gardaland – Aqualandia:
Na putovanju u Gardaland – Aqualandiu zasigurno neće nedostajati zabave i adrenalina, jer je riječ o najpopularnijem vodenom parku u Italiji. Ujedno, Aqualandia je jedini talijanski vodeni park koji je uvršten na popis 25 najboljih svjetskih vodenih parkova! Ovo je područje od 80 000 kvadratnih metara čiste zabave i uzbuđenja za sve uzraste. Na raspolaganju su vam sve atrakcije koje su raspoređene prema dobi djeteta. Za malo starije postoje posebna vodena uzbuđenja, a za one koji više vole stajati čvrsto na zemlji ležaljke i suncobrani slobodni su za korištenje. Priuštite vašoj djeci nezaboravni vikend za uživanje u vodenim toboganima, umjetnim rijekama i ostalim zabavnim sadržajima. Za sve dodatne informacije stručno i ljubazno osoblje uvijek vam stoji na raspolaganju.

Ako provodiš puno vremena na društvenim mrežama poprati nas na Facebooku i Twitteru.

Share Button

PRATITE NAS

Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.