Autobusom Na More - Panturist d.d.
 • 01.02.2020

  RIJEKA: Otvaranje Europske prijestolnice kulture…

  od

  135

  kn

 • 23.02.2020

  RIJEČKI KARNEVAL I OPATIJA 23.02.

  od

  250

  kn

 • 15.02.2020

  Valentinovo u Budimpešti 15.-16.2.

  450

  kn

 • 07.03.2020

  DAN ŽENA U SARAJEVU 7.-8.3.

  430

  kn

 • 14.04.2020

  London – Uskršnji praznici

  Garantirano putovanje

  od

  4.490

  kn

 • 14.04.2020

  Firenza i Rim - Uskršnji…

  Uskršnji praznici

  1.690

  kn

 • 24.04.2020

  Toskana, Cinque Terre i Venecija 24.04.

  Garantirano putovanje

  od

  2090

  kn

 • 10.06.2020

  Prag i bajkoviti dvorci Češke

  1.250

  kn

 • 08.05.2020

  Armenija i Gruzija

  Garantirano putovanje

  od

  9100

  kn

 • 15.09.2020

  Istanbul autobusom 15.-20.9.

  Garantirano putovanje

  1.750

  kn

Izaberite tip putovanja

Autobusom na more

Ljeto nam je pred vratima, a turistička sezona samo što nije počela. Stoga, sad je idealno vrijeme da odlučite u kojoj turističkoj destinaciji želite uživati ovo ljeto. Osim odredišta, vjerojatno ćete se nećkati oko načina prijevoza do mora i nazad, ali općenito i oko cijele organizacije putovanja. Kako biste unaprijed izbjegli nepotrebno živciranje oko organizacije puta, vožnje, problema na cesti i smještaja, odmah ćemo vam preporučiti odlazak na more autobusom. Bez obzira na to što tijekom vožnje autobusom ne možete stati uvijek i kada hoćete, ne možete spustiti sjedalo u potpunosti i sl., u nastavku teksta donosimo vam neke prednosti koje će vas zasigurno odvratiti od osobnog prijevoza i pomoći da se odlučite upravo za putovanje autobusom.

autobusom na more

Manje stresa: svi vjerojatno znate koliko naporno može biti organizirati putovanje; pobrinuti se oko rute kojom trebate proći, obraćati pozornost na sigurnost u prometu i još mnogo toga. Putovanje autobusom na more riješit će vas ionako danas sveprisutnog stresa. Nema nikakvih briga oko prometovanja cestama. Samo se opustite na sjedalima i uživajte u prekrasnoj prirodi kojom prolazite. Ponesite si omiljenu knjigu ili mp3 s najboljim pjesmama. Zaigrajte karte, upoznajte nove prijatelje te priuštite sebi nezaboravno ljetovanje.

Udobnost: danas autobusi nisu kao što su nekad bili; s neudobnim sjedalima bez mogućnosti pomicanja, bez klimatizacije, tv – a i sl. Prijevoznici su svjesni toga da ako žele pridobiti više putnika moraju pružiti veću razinu udobnosti nego što je bila prije u autobusima. I ne samo to, pokušavaju osigurati što udobnije putovanje čak i od vlastitih automobila. Moramo priznati da im to ide za rukom. Današnji autobusi osiguravaju najvišu razinu udobnosti zbog čega su danas iznimno popularna javna prijevozna sredstva. Sjedala su uglavnom izrađena od udobnih materijala te su oblikovana prema kralježnici. Ipak, na vaše putovanje autobusom na more preporučujemo da svakako ponesete jastuk na napuhavanje kako biste ipak sjedalo u potpunosti prilagodili vapim potrebama. Ne samo da između sjedala ima puno više prostora nego prije već ih po želji možete spustiti ili podići. Iznad sjedala ima dovoljno mjesta koje je pretvoreno u veliki prostor za odlaganje ručne prtljage.

Cijena: cijena putovanja autobusom na more jeftinija je od bilo kojeg drugog načina putovanja. Kada shvatite da na jednom mjestu imate osigurano sigurno i bezbrižno putovanje uz mnoštvo potrebnih, ali i zabavnih sadržaja i to sve za prihvatljivu cijenu, što vam više treba?

Ako provodiš puno vremena na društvenim mrežama poprati nas na Facebooku i Twitteru.

Share Button

PRATITE NAS

Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.