Apartmani Umag - Istarski Gradić - Panturist d.d.
 • 01.02.2020

  RIJEKA: Otvaranje Europske prijestolnice kulture…

  od

  135

  kn

 • 23.02.2020

  RIJEČKI KARNEVAL I OPATIJA 23.02.

  od

  250

  kn

 • 15.02.2020

  Valentinovo u Budimpešti 15.-16.2.

  450

  kn

 • 07.03.2020

  DAN ŽENA U SARAJEVU 7.-8.3.

  430

  kn

 • 14.04.2020

  London – Uskršnji praznici

  Garantirano putovanje

  od

  4.490

  kn

 • 14.04.2020

  Firenza i Rim - Uskršnji…

  Uskršnji praznici

  1.690

  kn

 • 24.04.2020

  Toskana, Cinque Terre i Venecija 24.04.

  Garantirano putovanje

  od

  2090

  kn

 • 10.06.2020

  Prag i bajkoviti dvorci Češke

  1.250

  kn

 • 08.05.2020

  Armenija i Gruzija

  Garantirano putovanje

  od

  9100

  kn

 • 15.09.2020

  Istanbul autobusom 15.-20.9.

  Garantirano putovanje

  1.750

  kn

Izaberite tip putovanja

Apartmani Umag

Umag je manji grad smješten na sjeverozapadnom dijelu Istre. Njegov sjeverni dio predstavlja zaljev koji je zaštićen lukobranom i pretvoren u luku, dok se stara jezgra grada nalazi na poluotoku na temeljima rimskih arheoloških ostataka između dva plitka zaljeva. Umag je još i u povijesti bio omiljeno ljetovalište rimskih plemića, stoga ne čudi činjenica da je i danas iznimno zanimljiv i popularan osobito turistima iz daljih krajeva svijeta. Grad obiluje kulturnim i povijesnim znamenitostima od kojih su najznačajnije zidine s gradskim vratima i pomičnim mostom. Crkvica sv. Roka izgrađena je u 16. stoljeću nakon epidemije kuge te ju na vašem putovanju u Umag svakako pogledajte. Župna crkva Uznesenja Marijina i sv. Peregrina smještena je na umaškom glavnom trgu. Bacite oko i na nju jer brojnim sačuvanim relikvijama i nalazima svjedoči i o tradiciji i povijesti grada. Ostale arheološke predmeta pogledajte u Muzeju grada Umaga. Osim kulturnih i povijesnih značajki Umag je poznat i po brojnim turističkim naseljima, ali i hotelima. Postoji nekoliko popularnijih turističkih naselja od kojih svakako treba izdvojiti sljedeće:

umag apartmani

Turističko naselje Sol Polynesia Umag: riječ je o popularnim apartmanima s visokom razinom usluge. Apartmani su smješteni u neposrednoj blizini mora, otprilike 2 km od centra grada. U sklopu apartmana postoje brojni zabavni i sportsko – rekreacijski sadržaji koji će zadovoljiti svačije apetite za aktivnošću i zabavom. Napravite si ekipu te odigrajte odbojku na pijesku, košarku ili nogomet. Okušajte se u uvijek zabavnom kuglanju ili unajmite vodene rekvizite. Iznajmite bicikl te uživajte u istraživanju nepoznatoga. Apartmani imaju i vlastite bazene koji imaju posebne odjeljke za djecu.
Apartmani su idealni i za obitelji s djecom jer provode brojne aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu; od mini cluba, preko sportskih aktivnosti do plesnih večeri i večernjih programa za djecu. Okružje apartmana okupano je suncem i kristalno čistim morem. Uživajte u ispreplitanju mirisa mora i borova. Plaže su vrhunski uređene i održavane s brojnim pogodnostima i sadržajima. Zavalite se stoga u ležaljku te priuštite sebi i vama dragim osobama nezaboravno ljetovanje u Umagu!

apartmani umag

Apartmansko naselje Sol Katoro: apartmanski smještaj sastoji se od više od 170 uređenih apartmana prikladnih za parova, ali i za obitelji s djecom. Obiluju brojnim zabavnim sadržajima za djecu i za odrasle. Na raspolaganju vam stoje teniski tereni i akademija, jahački centar, pedaline i sl. Za ljubitelje adrenalina svakako preporučujemo neke vodene aktivnosti poput jedrenja na dasci, skutera na vodi, ronjenja i još mnogo toga. U blizini apartmana nalaze se restorani, stoga svakako kušajte nešto iz tradicionalne kuhinje. Apartmani se nalaze uz dobro uređenu šljunčanu plažu koja nosi plavu zastavu. Za ljubitelje dobrog provoda i noćnog života tu su brojni barovi i pubovi na plaži koji rade do kasno u noć. Upoznajte nove ljude, družite se ili jednostavno uživajte u noćnom kupanju i prekrasnom zvjezdanom nebu.

Stella Maris Resortapartmani Sol Stella idealni su za obiteljski odmor jer se nalaze na samo nekoliko metara od plaže te svojim zabavnim aktivnostima obuhvaćaju sve dobne uzraste djece. Plaže su dobro uređene te su opremljene dodatnim sadržajima. Uživajte s vašom obitelji u bogatim večernjim zabavnim programima i priredbama. Ako ste željni adrenalina, nikako ne propustite adrenalin park koji će vas doslovno ostaviti bez daha.

Ako provodiš puno vremena na društvenim mrežama poprati nas na Facebooku i Twitteru.

Share Button

PRATITE NAS

Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.