Apartmani Umag - Istarski Gradić - Panturist d.d.
 • 036098

  16.06.2019

  Krstarenje Dunavom 16.06. (Osijek-Budimpešta-Bratislava-Beč)

  Zadnja kabina!

  od

  3290

  kn

 • Kraków_shutterstock_366720338

  19.06.2019

  Poljska Tura 19.06.

  Garantirano putovanje

  od

  1.580

  kn

 • Quai C.Bernard

  02.07.2019

  Krstarenje Dunavom 02.07. (Vidin – “Željezna vrata” – Beograd – Novi Sad – Osijek)

  od

  2390

  kn

 • 037132r

  06.07.2019

  Krstarenje Dunavom 06.07. (Osijek-Budimpešta-Bratislava-Beč)

  od

  2990

  kn

 • 037130

  22.07.2019

  Krstarenje Dunavom 22.07. (Vidin – “Željezna vrata” – Beograd – Novi Sad – Osijek)

  od

  2390

  kn

 • Discovery 2

  26.07.2019

  Krstarenje Dunavom 26.07. (Osijek-Budimpešta-Bratislava-Beč)

  od

  2990

  kn

 • ohrid-macedonia-orthodox-church

  18.09.2019

  Makedonija rujan

  Garantirano putovanje

  od

  1.470

  kn

 • cathedral-1641539

  05.10.2019

  Istanbul avionom 05.10.

  Garantirano putovanje

  od

  1.990

  kn

 • QTOURS_Bratislava_websize-4

  30.10.2019

  Krstarenje Dunavom 30.10. ( Vukovar-Novi Sad-Đerdapska Klisura-Turnu Severin-Beograd-Vukovar) M/S Der Kleine Prinz

  od

  3790

  kn

Izaberite tip putovanja

Apartmani Umag

Umag je manji grad smješten na sjeverozapadnom dijelu Istre. Njegov sjeverni dio predstavlja zaljev koji je zaštićen lukobranom i pretvoren u luku, dok se stara jezgra grada nalazi na poluotoku na temeljima rimskih arheoloških ostataka između dva plitka zaljeva. Umag je još i u povijesti bio omiljeno ljetovalište rimskih plemića, stoga ne čudi činjenica da je i danas iznimno zanimljiv i popularan osobito turistima iz daljih krajeva svijeta. Grad obiluje kulturnim i povijesnim znamenitostima od kojih su najznačajnije zidine s gradskim vratima i pomičnim mostom. Crkvica sv. Roka izgrađena je u 16. stoljeću nakon epidemije kuge te ju na vašem putovanju u Umag svakako pogledajte. Župna crkva Uznesenja Marijina i sv. Peregrina smještena je na umaškom glavnom trgu. Bacite oko i na nju jer brojnim sačuvanim relikvijama i nalazima svjedoči i o tradiciji i povijesti grada. Ostale arheološke predmeta pogledajte u Muzeju grada Umaga. Osim kulturnih i povijesnih značajki Umag je poznat i po brojnim turističkim naseljima, ali i hotelima. Postoji nekoliko popularnijih turističkih naselja od kojih svakako treba izdvojiti sljedeće:

umag apartmani

Turističko naselje Sol Polynesia Umag: riječ je o popularnim apartmanima s visokom razinom usluge. Apartmani su smješteni u neposrednoj blizini mora, otprilike 2 km od centra grada. U sklopu apartmana postoje brojni zabavni i sportsko – rekreacijski sadržaji koji će zadovoljiti svačije apetite za aktivnošću i zabavom. Napravite si ekipu te odigrajte odbojku na pijesku, košarku ili nogomet. Okušajte se u uvijek zabavnom kuglanju ili unajmite vodene rekvizite. Iznajmite bicikl te uživajte u istraživanju nepoznatoga. Apartmani imaju i vlastite bazene koji imaju posebne odjeljke za djecu.
Apartmani su idealni i za obitelji s djecom jer provode brojne aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu; od mini cluba, preko sportskih aktivnosti do plesnih večeri i večernjih programa za djecu. Okružje apartmana okupano je suncem i kristalno čistim morem. Uživajte u ispreplitanju mirisa mora i borova. Plaže su vrhunski uređene i održavane s brojnim pogodnostima i sadržajima. Zavalite se stoga u ležaljku te priuštite sebi i vama dragim osobama nezaboravno ljetovanje u Umagu!

apartmani umag

Apartmansko naselje Sol Katoro: apartmanski smještaj sastoji se od više od 170 uređenih apartmana prikladnih za parova, ali i za obitelji s djecom. Obiluju brojnim zabavnim sadržajima za djecu i za odrasle. Na raspolaganju vam stoje teniski tereni i akademija, jahački centar, pedaline i sl. Za ljubitelje adrenalina svakako preporučujemo neke vodene aktivnosti poput jedrenja na dasci, skutera na vodi, ronjenja i još mnogo toga. U blizini apartmana nalaze se restorani, stoga svakako kušajte nešto iz tradicionalne kuhinje. Apartmani se nalaze uz dobro uređenu šljunčanu plažu koja nosi plavu zastavu. Za ljubitelje dobrog provoda i noćnog života tu su brojni barovi i pubovi na plaži koji rade do kasno u noć. Upoznajte nove ljude, družite se ili jednostavno uživajte u noćnom kupanju i prekrasnom zvjezdanom nebu.

Stella Maris Resortapartmani Sol Stella idealni su za obiteljski odmor jer se nalaze na samo nekoliko metara od plaže te svojim zabavnim aktivnostima obuhvaćaju sve dobne uzraste djece. Plaže su dobro uređene te su opremljene dodatnim sadržajima. Uživajte s vašom obitelji u bogatim večernjim zabavnim programima i priredbama. Ako ste željni adrenalina, nikako ne propustite adrenalin park koji će vas doslovno ostaviti bez daha.

Ako provodiš puno vremena na društvenim mrežama poprati nas na Facebooku i Twitteru.

Share Button

PRATITE NAS

Unosom i potvrdom svoje e-mail adrese suglasan sam da se ista pohranjuje i obrađuje u svrhu primanja informacija o putovanjima.